2013-10-12 01:13:23• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Kockáztatnia kell, ha nyerni akar

Napi horoszkóp október 11-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Kicsit kockáztatnia kell, ha nagyot akar nyerni. Szerencsére ön óvatos természet, most is tudni fogja a mértéket és a határt. Bízzon a kedvező előjelekben és hallgasson a sugallatokra. Ma, ha ön is úgy akarja, minden összevághat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Örömhírrel indulhat a napja, aminek következtében az emberi kapcsolatai is sokat javulhatnak. Lám, már egy mosoly is mi mindenre képes. A derű megolvasztja a jégcsappá vált szíveket, elhidegült kapcsolatokat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Nem kellene mindenkit beavatnia élete nagy titkaiba. Különösen akkor nem, ha még önmaga sem biztos a helyzete, az érzései felől. Lehet, hogy kevés örömért túl nagy terheket vesz a vállára. Gondolkozzon! Még van választása!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Szereti a munkahelyét, és a családi életét is igazán boldognak tudhatja. Megvan ugyanis önben az a ritka erény, hogy képes legyen felülemelkedni az apró kicsinyességeken, fukarságokon, csalafintaságokon. Tartsa meg ezt a jó szokását!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Egy régi barátságról megint kiderülhet, hogy kiállta a próbát. A lehető legnehezebb dolgokon is túl tudja tenni magát, ha egy jóbarát mellette van. És ez most is, a mai napon is így történhet. Hálálja meg neki!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ön az engedékeny emberek közé tartozik, ma azonban túlságosan eluralkodhat önön a szigorúság. Majdhogynem rigolyássá kezd válni, annyira ragaszkodik a szabályokhoz. A szabály, csak addig jó, amíg támasz, nem korlát.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Nagy tervei vannak, de ezekről egyelőre nem szabadna beszélnie. Egyrészt azért, mert még maga sem biztos a végrehajtás és a kidolgozás felől. Másrészt azért, mert ha más teszi ezt meg ön helyett, akkor sohasem tudja már megvalósítani.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Bánjon ma óvatosan a szavakkal! Akarva-akaratlanul is megbánthat valakit, márpedig az illetőre nagy szüksége lenne a jövőbeni tervei végrehajtásához éppen. A hízelgés sem az ön erénye, abban is inkább legyen mértékletes!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Régóta várja már, és most végre önre találhat a szerelem. Méghozzá éppen ott, ahol a legkevésbé várná. A szerelem, persze nem azonos a nyugalommal. Nyugtalanító, de élményekkel és élettel teli időszakra számíthat.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A magánéleti konfliktusok felzaklatják, felrázzák önt csendes tetszhalott állapotából. A zaklatásnak ez esetben inkább örülnie kell: ez az, ami bemozdít, beindít önben dolgokat. Az élete új fordulatot vehet, ha meghallja a hívást.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Az ősz már javában tart, de önben csak most merülhet fel az igény arra, hogy a házát, az otthonát melegebbé és lakályosabbá tegye. A téliesítéshez a fűtési rendszereket is fel kellene újítania. Nézzen utána a tetőzetnek is. Nehogy váratlanul érje hidegzuhany!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A családtagjainak köszönheti, hogy jól megszervezett napi programja felborulhat. Mégsem kellene dühösnek lennie rájuk emiatt. Amit ma elszalaszt, azt nyugodtan bepótolhatja holnap, de amit ma nyer általuk, arra holnap hiába várna.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: